Cool Blue Outer Glow Pointer

Monday, December 19, 2011

I DONT GIVE A DAMN SHIT MAN !

Assalamualaikum, smile people. Yeah, cun dahtuw ;) hrm, ramai tanya ain lama tak update blog and so on. Here, ain tkde idea nak update apa. benda yang ain nak update hari nih, kotor sikit? nanti blog nihh, penuh dgn bnda tak elok. InsyaAllah this is the first and the last ain cakap benda tak elok nih k? I just cant control it anymore. They Are too much babe ;( err, ok kpd Year6 yang nak masuk hostel 2012. kena kuat eh adik-adik? Hostel leave many good things but it do leave A stupid damn shit bitch. err -,-

I just cant control it human? You know what, I'm suffering and wasting my 2011 for those bithcy. Thanks Allah even thousand of problem come but there are millions of people yang nak tolong ain. HAHA, here budak hostel pandai-pandai and so on? Noway, buang lhh persepsi tuh k? budak hostel sedang cuba mematangkan diri, because most of people there yang period dah tapi mcm budak-budak. hell dohh. seriously ain punn mcm kelakar kelakar kelakar nya awak-awak nihh. err -,- !

JELOUSY MAKE A BITCH TALK !

k, nampak dokk warna merah-merah itu? haha, ok sebab cemburu everybody will talk. yang talk tuh semua bitch leww. haha, pasal lelaki nak rebut semua. here, we twelve people will always be A junior k? keep respect, respect respect. sometime, kita tgur awak salah. but then, sebenarnya awak tak boleh terima kan? maklumlah awak kan perfect. Puiihhhhhh ! geli nyahh. Okay, hostel banyak hipokrit and so on? Yeah, boleh diterima ;)

  ok, ain pernah ade 1 people nih. dia rapat gelak ketawa nangis dia semua ain dengar. sekali oneday everything tukar, kawan-kawan ain jadi milik dia. semua tak pandang ain, tak layan ain. K, I'm crying right now. You know mcm mana down nya ain waktu tuhh? ain hilang F, ain hilang semua orang. AIN HILANG FARIN ;'( sebab people tuhh buat cerita, padahal ain tak pernah cerita apa-apa pun kat dia. people tuhh asyik cerita psl bf dia. then suddenly gaduh semua hancur wehhhhh ;'( tahu tak kita ade syazwana je mula-mula, lama-lama ramai orang datang. budak hostel 12 orang tahu kawan rapat, even sekolah lain. dia masuk campur semua marah dkat people tuhh. wehh, kalau korang masuk asrama jangan percaya kat orang k? Ain bodoh o, ain kuat percaya orang. lepas tuh kena backstab. Hear this, aku tahu kau gonna baca this. kau kawan-kawan kau semua yang sial tuhh! start kutuk kat fb siapa? KORANG! lepastuh kitaorg balas ikut enn, yang start kutuk kat blog sape? KORANG! here we go, then kitaorg baru ckp sikit kat fb semua. kitaorg dh kena. WHAT THE FUCK? hell doh bitch nihh -,- err, sorry hari ini ain kutuk apa semua. kau mengadu dekat senior atas cakap aku and so on mcm sial nak mampus ehh perangai? pergi mampus, tahun depan. aku akan ikut peraturan jadi budak baik semua, if still kena. ok, kita tengok k. apa jadi! 

Ain tahu dorang kutuk ain semua, TWITTER, FACEBOOK, BLOG. so, untuk tak menyusahkan tahun depan kat hostel banyak masalah ain trus bgthu mama awal-awal. mama yang suruh ain buat ikut peraturan semua. kita tgok sape yang kena kick out k? sabar ain sabar :') believe in karma k ain sayangg :')

One more, ain baca inbox bf ain. gila wehh, ade f.2 IM, dia cakap ain mcm-mcm. weh bitch, kau nak shahrol minta clash ehh? Puihhh, dia lebih kenal aku. bukan mcm kau haha. bodoh je, hell. kau amik adik angkat? kau tahu wehh, kau tengah kena game? form 1 nak amik? sini wehh, sorang tak hadap lahh wehh -,- apa kau nihh hah, kutuk-kutuk orang semua. eee, sepak kau kangg ;'( Kbye,  terima kasih handsome pretty sebab baca blog ain tahu tahu? luahan hati ain. terima kasih k cinta? muahhh xx

Weh, thanks doh. untuk semuanya, tahun depan aku akan lalui walau susah, aku akan telan walau perit aku akan cuba yang terbaik k :') lupakan je, apa budaktakguna tuh k? Imissyou, muahh xx


DULU AKU PERNAH HILANG DIA SEBAB PEREMPUAN SHIT TUH ;)

Muhamad shahrol bin Amir, awak tahu tak kita takut hilang awak ;( awak, kita sayang kan awak o, awak pun tahu tuh kan? kita rindu kat awak, kbye. eh, mama kirim salam. k, sayang awak. muahh xx

No comments:

Post a Comment