Cool Blue Outer Glow Pointer

Thursday, December 22, 2011

berita gembira pasti ade buruknya :'>

Assalamualaikum, hai people. err, hari nih post yang ke-4 kalau korang tak suka boleh chow k yang? keep reading please :'>

Ok, first its about tadi ain buka fb ain nmpk wall qamarul dgn bdk relay dia. Amboii, qamarul kata budak relay dia tnggl jauh dgn dia. and dia tk serious. sekali nak date semua, ok lelaki mmng sial aku nangis jap :'<

Ok, next story. siapa? shahrol, saya dapat dia balik ohh k bahagia bahagia :'> me loves u xx

Ok, third siapa? Faraha syazwana binti shahar <3 dulu kitaorg ade text sekejap dia tanya aku stay ke tk aku tk byk kdd tp gedik-gedik nk text banyak-banyak first text " Tak stay lah kak, sekolah kampung :'> " text penipuan, HAHA saja je kann. text kedua nk hantar bgthu yg aku tipu sekali kdd ile. makk aihhh, sabar je :'> then suddenly hari ini dia text. "A'an tk stay kan? jaga diri baik-baik kttmpat baru, jangan lupa kakak k? belajar sungguh-sungguh tahu! jangan fikir kakak and abang angkat , pakwe. tkde faedah pon. I will miss you :'> kbye "  K, menangis tk berlagu aku. makk aihh, hati aku kuat ckp tk payah reply wehh. then aku tk reply damn busy k? sorry :'<
Next? aku penat nak mampus now. aku dh tk berdaya. ain nk kena mandi, badan bau arang. pack barang esok nk pergi teluk batik. lepas subuh terus gerak wehh.. enjoy hari nih tp penat nk mampuih k? before that lama juga nnti ain tk online so papehal text number ain k. nahhh, 0132672795 kbye, selamat malam. jaga diri, me loves u xx
 
Aku buruk, whatsoever -,- kejadian Allah, ciptaan Allah. cehhh -,- hrm, sorry phne quality.

No comments:

Post a Comment